VELKOMMEN TIL

HOTTUB CPH
“Summer Edition”

SCROLL

Vi tilbyder

Hottub

Synk ned i et af vores hottubs med op til 40 graders varmt vand og nyd en hyggelig stund med ro og forkælelse, med servering fra vores barsortement har du mulighed fra alt fra bobler til G&T´s, mens du slapper af, med hottubben helt ude til vandet har du udsigt over Københavns skyline. Et hottub kan rumme op til 6 personer.
Læs mere

Sauna med udsigt

I vintersæsonen kan du nyde en sauna udover det sædvanlige, hvor du gennem det store glasparti kan nyde panoramaudsigten ind over København. Saunaen, som står ud til vandet, kan rumme op til 6 personer og lejes i en time ad gangen.
Læs mere

BUNGYJUMP CPH

Den vildeste følelse af frihed. Lad dig ikke begrænse af frygt! Vi tager dig med på en uforglemmelig oplevelse og garanterer at det bliver en oplevelse for livet.
Læs mere

Prisliste

Hottub (op til 6 personer) 1 time fra:
995,-
Sauna med udsigt (op til 6 personer) 1 time fra:
795,-
Prosecco Tor del Colle “Italiensk Cava”
315,-
Caprice de Lune – Rosé
325,-
Carlsberg fadøl.
60,-
Champagne Nicolas semi sec Feuillatte
695,-
ROSÈ Petite Laurette Rosé, Pays d´Oc
695,-
Whispering Angel
475,-
Whispering Angel Rosé, Provence MAGNUM
995,-
7 måneder siden
Helt igennem fantastisk oplevelse fra vi kom til vi gik 😊👏🏻. Da vi ankom blev vi mødt af den sødeste pige som gav os en grundig instruktion i hvordan det hele fungerede. Hun fulgte os til det kar vi havde bestilt og guide os...
Læs hele anmeldelsen
1 år siden
Helt genialt koncept. Hyggelig vildmarks bad, med udsigt til cph havn / skyline, fantastisk service 😊 Der er også et koldt vands spabad til at friske sig op med 🥶 og selvfølgelig lidt champagne 🥂 🍾 😁
Læs hele anmeldelsen