Sauna med udsigt

En sauna udover det sædvanlige, hvor du gennem det store glasparti kan nyde panoramaudsigten over vandet og ind over København.

Saunaen, som man kan booke om vinteren, står lige ud til vandet. Du kan leje den i en time ad gangen og den rummer op til 6 personer. Saunaen bookes privat og er kun til dig og din gruppe i den pågældende time. Prisen vil derfor være den samme, uanset hvor mange I er om den.

Håndklæde vil blive udleveret ved check ind, hvorefter I vil blive vist til jeres omklædningsrum og derefter til jeres sauna. Hvis I har tilkøbt bobler eller andre drikkevarer, vil dette stå klar til jer. Der er ligeledes mulighed for at købe drikkevarer på stedet. På drinksmenuen kan man bl.a. finde hvide eller lyserøde bobler, rødvin, hvidvin, G&T´s, øl, eller Gløgg ved juletid. Har I mod på det, og trænger I til at blive kølet af, er der fri adgang til, at I kan dyppe jer i vores iskolde kar.

7 måneder siden
Helt igennem fantastisk oplevelse fra vi kom til vi gik 😊👏🏻. Da vi ankom blev vi mødt af den sødeste pige som gav os en grundig instruktion i hvordan det hele fungerede. Hun fulgte os til det kar vi havde bestilt og guide os...
Læs hele anmeldelsen
1 år siden
Helt genialt koncept. Hyggelig vildmarks bad, med udsigt til cph havn / skyline, fantastisk service 😊 Der er også et koldt vands spabad til at friske sig op med 🥶 og selvfølgelig lidt champagne 🥂 🍾 😁
Læs hele anmeldelsen