Hottub

Synk ned i et af vores hottubs med op til 40 graders varmt saltvand og nyd en hyggelig time med ro og forkælelse. Fra bassinet har du udsigt over vandet og Københavns skyline.

Et hottub kan rumme op til 6 personer, og vi har i alt 8 tubs på kajen. Når du har booket tid i et tub, er det pågældende hottub privat og kun til dig og din gruppe. Derfor er prisen den samme, uanset hvor mange I er i jeres hottub.

Håndklæde vil blive udleveret ved check ind, hvorefter I vil blive vist til jeres opvarmede omklædningsrum og derefter anvist et hottub. Hvis I har tilkøbt bobler eller andre drikkevarer, vil dette blive serveret. Der er ligeledes mulighed for at købe drikkevarer på stedet. Vi servere mens i slapper af. På drinksmenuen kan man bl.a. finde hvide eller lyserøde bobler, rødvin, hvidvin, G&T’s eller Glühwine ved juletid. Ved hvert hottub er der en boks til opbevaring af jeres ejendele. Har I mod på det, og trænger I til at blive kølet af, er der fri adgang til, at I kan dyppe jer i vores iskolde kar.