Spørgsmål & svar

Skal jeg have noget med?

Badetøj ? Håndklæde står vi for. 
Det kan være en god idé at tage et par badesandaler med, da området kan være glat og koldt – ellers kan det købes hos os.

Kan vi klæde om og / eller bade hos jer?

Ja – der er flere opvarmede træhytter til omklædning, og mulighed for opbevaring af ejendele i en ulåst boks ved jeres hottub / sauna. Af hygiejniske årsager, råder vi jer til at gå i bad før ankomst til Hottub CPH. Dog har vi en udendørs bruser, som gør det muligt at skylle kroppen inden og efter jeres besøg.

Må vi tage eget mad og drikke med?

Eget mad og drikke må ikke medbringes. Der er mulighed for at købe drikkevarer hos os heriblandt bobler, øl, te og kaffe mm. 

Hvad hvis vejret er dårligt?

Ingen grund til bekymring –Vejret kan næsten aldrig være for dårligt – Varmen fra jeres hottub eller sauna skal nok holde jer varme. Skulle vi blive nødsaget til at aflyse jeres booking pga. vejret, refunderer vi det fulde beløb.

Hvor Kan Jeg Parkere Min Bil?

Der er gratis parkering lige uden for Hottub CPH. 

Hvad er jeres alkoholpolitik?

I må ikke medbringe jeres egen alkohol, men det er muligt at købe øl og bobler hos os. Vi forventer dog god og ansvarsfuld opførsel, og vi forbeholder os retten til at aflyse jeres booking uden refundering, hvis I møder påvirkede op eller er til gene for de andre gæster.

Hvordan er hottub opvarmet?

Vores hottubs er opvarmet med grøn strøm som leveres af Andel energi og opvarmes til omkring 39 grader. I tilfælde af strømsvigt kan vi opvarme med brænde. Vandet er saltvand, som tages dagligt direkte fra havnen.

Vi har ikke noget imod at sidde tæt – kan vi være 7 i et hot tub?

Desværre – 6 personer er vores absolutte max.

Jeg er blevet forhindret – kan jeg aflyse eller ændre min booking?

Du kan omkostningsfrit aflyse din booking op til 14 dage inden til reservation – dette kan gøres direkte gennem din bekræftelsesmail. I tilfælde af at du bliver nødsaget til at annullere din reservation efter det, vil du blive pålagt et gebyr på 250 kr. for sen afbestilling. Hvis du aflyser din booking senere end 72 timer før din reservation, gives ingen refusion.

Vi bliver kun 2 personer. Koster det så det samme?

Når du har booket tid i et tub, er det pågældende hottub privat og kun til dig og din gruppe. Derfor er prisen den samme, uanset om I er 2 eller 6 personer i jeres hot tub.
Vi har en social hottub, hvor man kan sidde sammen med andre mennesker til en reduceret pris.

Kan Vi gå ned og dyppe os i det kolde vand? 

Vi har et dejligt iskoldt koldtvands kar, som man kan dyppe sig i, hvis du trænger til at blive kølet af. Der er desværre ikke nogen badezone i havnen hos os.
Det er derfor strengt forbudt at hoppe i havnen og vil medføre bortvisning fra stedet uden advarsel.

Min ven / veninde skal giftes. Må vi holde polterabend hos jer? 

Såfremt I ønsker at holde polterabend hos os, skal I skrive en mail til hello@hottubcph.dk inden I booker.

Hvornår skal vi møde de op?

Mød gerne op 15. min før den bookede tid! så har vi tid til at checke jer ind og sørge for i får den nødvendige information
Vi glæder os til, at tage imod Jer.

må man være nøgen? 


Nej det må man ikke, kun når du klæder om i dit lille omklædningsrum ?

Må man ryge? 


Må vi ryge? Ja på bestemte områder må man ryge – dog ikke i hottubben.

Må vi springe i havnen?


NEJ, det er farligt, men vi har et iskoldt gratis koldvandskar det kan du prøve kræfter med ?? hopper du i havnen vil medføre bortvisning ?

Er vandet i hottubben rent?


Ja, selv om det er frisk saltvand der er taget ind før du ankommer så har vi pumper på hvert kar der renser alt vandet i hottubben hvert 6 minut ?

7 måneder siden
Helt igennem fantastisk oplevelse fra vi kom til vi gik 😊👏🏻. Da vi ankom blev vi mødt af den sødeste pige som gav os en grundig instruktion i hvordan det hele fungerede. Hun fulgte os til det kar vi havde bestilt og guide os...
Læs hele anmeldelsen
1 år siden
Helt genialt koncept. Hyggelig vildmarks bad, med udsigt til cph havn / skyline, fantastisk service 😊 Der er også et koldt vands spabad til at friske sig op med 🥶 og selvfølgelig lidt champagne 🥂 🍾 😁
Læs hele anmeldelsen